Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en gerçek kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Özellikle içli ve maliyetli materyallerin olduğu odaların kapılarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir sınır da, kaliteli bir yangın kapısının henüz faziletli bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede elan ekonomik olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın sırasında elan uzun müddet dayanır ve henüz azca onarım gerektirir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın uygun standartlara ve yönetmeliklere mutabık olup olmadığını sınırlamak dâhilin kimlik ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Derece: Haberde adı geçen şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak kırlmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 uyum sağlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil geçmek; dayanıklı, bediiyat baplara en oranlı fiyatlarla sahip edinmek bâtınin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden yargılama marifet alabilirsiniz.

Çift kanatlı acil çıkış bapları, auta yakınlarında açılan panik bar kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye yangın kapısı modeldir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu düzenek sebebiyle kapı uslu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Yangın bapsı kilidi takılırken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli uzuv ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin zayia düşmesidir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni imal geçirmek ve montajını ika etmek binaların yangından korunması için elzemdir.

Mimarida yangın çıkması halinde kıvılcım ve tütün yangın bapsı sebebiyle özelliklerine bağlamlı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve başka alanlara yayılması engellenir.

Binalarda makul standartlarda belde alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page